Titolo: ATENA [GRČKA]: POSTAVLJENA ZAPALJIVA NAPRAVA U PATRIOTSKO/NACIONALISTIČKI DUĆAN (25.12.2015.)
Argomenti: Rivendicazioni, Grecia
w-6-wp-615-import-1.png

Anarhisti nisu zatvorenici ovog svijeta, nego njegovi neprijatelji, i kao takvi, kada ne mogu u potpunosti uništiti njegove vrijednosti, njegove pojmove i fiksne parametre koji su nastali kroz proces evolucije ovog svijeta, onda se desi da pokušaju prisvojiti i pretvoriti ih u njihovu suprotnost. Poziv na Crni Decembar može biti shvaćen kao pokušaj takve vrste.

Dok antropomorfni automi izlaze na ulice da bi trošili i slavili već ionako potpunom komercijalan vjerski cirkus, opijeni iritantnim svijetlima ukrasa koji sakrivaju bijedu ovoga grada, mi smo obojili plamenom te iste dane i opili se opojnim mirisom benzina. Prisvojili smo cikličko vrijeme koje nam je prisilno nametnuto te mu dajemo naša vlastita kvalitativna obilježja. Ona koja uvijek nosimo u nama i koja nas ispunjavaju mržnjom prema ovom društvu koje je zatvorilo na tisuće naše braće širom svijeta, koje je zatrovalo svojim zrakom svaki dio zemlje gdje bi mogla niknuti anarhija i divlji život.

U periodu poziva na Crni Decembar, 25. decembra postavili smo jednu zapaljivu napravu pred nacionalistički/patriotski dućan, u ulici Marnis.

Za internacionalizaciju anrhističkog napada

Za koordinaciju neformalnog djelovanja

Snage svim anarhističkim zatvorenicima u svijetu

Izvor: talijanski Anarhistički Crni Križ