Titolo: ČILE: POZIV NA POBUNU
Argomenti: Čile, riots
w-1-wp-15-import-1.png

Uzevši u obzir današnje podaništvo naroda i vlast Bachelet, tokom prvog perioda kada je ubijen jedan drug Mapuche, izvršena je snažna represija nad drugovima na ulicama tokom velikih prosvjeda 2006.

Izjavljujemo slijedeće:

Objavljujemo ratno stanje 12:00 sati, 11. marta 2014.

Nećemo apsolutno tolerirati nikakvu agresiju države i njenih represivnih vlasti.

Nećemo se pozivati na pravdu, vršit ćemo egzekucije.

Na smrt svakog druga u ratu, odgovorit ćemo slijedeće "jedan za jednog".

Nećemo prihvatiti razgovor s nijednim sredstvom za "ublažavanje konflikta", kao što su pregovori, radnički plenumi, sastanci za dogovore i sl.

Pozivamo već organizirane grupe na sudjelovanje u ovoj pobuni.

Do sada je već došlo do sukoba na raznim mjestima, kao na fakultetima tako i na periferijama. Pozivamo grupe koje nisu organizirane da potraže grupe afiniteta, da se organiziraju i sudjeluju u ovoj pobuni.

Pozivamo stanovnike da izazivaju destabilizirajuće varnice na radnim mjestima, fakultetima, institutima, u školama i na drugim mjestima.

Pozivamo sve grupe u pobuni da sudjeluju u pozivu za 22. mart, na agresivan način, provokatoran i direktan, protiv svega onoga što sačinjava ovaj represivni model (banke, apoteke, javne institucije i vlasništva). Tko želi karneval i zabavu može to činiti do kraja prosvjeda, da bi kasnije ostavili prostora direktnim sukobima s represijom.

Tko se bude ponašao kao policija, prema njemu će se postupati kao prema istoj.

G.C.I. - Guerrillas Clandestinas de Insurrección

Hommodolars via RadioAzione