Titolo: ITALIJA: GIANLUCA I ADRIANO, 26. MARTA PRVO ROČIŠTE SUDSKOG PROCESA PROTIV DVOJCE DRUGOVA
Argomenti: Italija, suđenje
w-1-wp-14-import-1.png

26. marta održat će se prvo ročište suđenja dvojci drugova, Gianluca Iacovacci i Adriano Antonacci, uhapšenih 19. semptembra 2013., trenutno u pritvoru odjela Visoke Sigurnosti, zatvora u Alessandriji i Ferrari.

Optuženi su za zločin 270bis (terorističko udruživanje, nap.prev.), za koji se okrivljuju već i oni koji mokre na ulici, pod sumnjom da su autori trinaest akcija koje su počinjene na području regije Lazio, pogotovo u zoni Castelli Romani, između ostalih protiv banaka te ureda E.N.E.L. (talijanska elektroprivreda, nap.prev.) i E.N.I. (talijanska energetska kompanija, nap.prev.).

Podsjećamo da je rimsko tužiteljstvo igralo na kartu efekta medija, u suradnji s njihovim vjernim psima (bez uvrede za životinje), tj. buržuoaske štampe, bijednog lakeja države-kapitala, objavljujući video zapise, telefonska prisluškivanja i fotografije drugova.

Na taj su način još jednom upotrijebili kako su željeli one iste mrske zakone koje navodno štite. Podsjećamo da, barem u Italiji, informacije radi i bez pozivanja na državnu pravdu, postoji zakon koji zabranjuje objavljivanje imena osoba pod istragom, odnosno dozvoljeni su samo inicijali. Zakon koji vrijedi samo u slučaju kada neki političar ili moćnik dospije u mrežu nekog tužitelja, ali u tom slučaju zbog potrage za slavom.

Solidarnost s Adrianom i Gianlucom

Solidarnost sa svim drugovima u zatvorima u Italiji i širom svijeta

Za anarhiju

RadioAzione

Izvor