Titolo: BERLIN [NJEMAČKA]: ZAPALJEN FEDERALNI KRIMINALNI URED - BKA (26.02.2016.)
w-6-wp-689-import-1.png

Noć u gradu... Dok je posljednjih tjedana na stotine pandura vršilo opsadu ulice Rigaer te maltretiralo osobe, upadalo u domove i u kolektivne prostore, bijeli okovratnici, odgovorni zločinci, susreli su se u Berlinu Mitte da odluče s predstavnicima oružane industrije, s delegatima raznih krvnika mučitelja različitih zemalja i s političarima čitave europske zone kako još bolje haračiti te vršiti druge represalije.

Kao mali znak solidarnosti sa svima koje napada taj stroj, a i kako bi iskazali naš plameni bijes protiv odgovornih, u noći 26. februara napali smo požarom i bojom antiterorističku agenciju federalnog kriminalnog ureda.

Na uobičajen lažovski način panduri su govorili o pet molotova od kojih se navodno samo jedan zapalio, a ulizička štampa je naravno radosno prenijela istu verziju.

Bacili smo 7 boca ispunjenih dizelom i benzinom, sve su pogodile metu i veselo zapalile zidove i jedna vrata zgrade. Ukrasili smo naše umjetničko djelo bojom bačenom na fasadu i čavlima s četiri šiljka za svinje koje bi nas pratile. Šteta što cement ne gori... ali i ta vatra je bila jedna mala svjetlost u noći inače crnoj kao katran.

Solidarnost s Friedel54, s Rigaer94, M99 i sa svim projektima u opasnosti!

Čitav svijet mrzi policiju!

Izvor: Alcuni anarchici udinesi