Titolo: ČILE: ZAPALJENO VOZILO PANDURA, I NEKOLIKO NJIH
Argomenti: Čile, Rivendicazioni
w-6-wp-68-import-1.png

8. maja održan je mimohod protiv kriminala u parku Almagro, i dok se odvijala socijaldemokratska inicijativa pojedinci pokrivenog lica započeli su nerede barikadama i sukobima sa specijalnim jedinicama, FFEE. Znajući da je stigao trenutak započinjemo prekidati vodeći poredak i normalnost.

Uzimajući gorivo, primjetivši da je jedno vozilo parkirano izvan policijskog teritorija (privremeno) i ujedinjeni s masom koja je bacale kamenje na auto, odlučili smo povećati kaos protiv civilizacije i njenih prijevoza modernih robova. Uz požar vozila stigli su i prokleti panduri, koji su u trenu razišli prosvjednike, no kročenje jedinice pandura zaustavljeno je različitim predmetima, i smatrali smo da je potrebno baciti naprije jednu a zatim 2 zapaljive bombe na zaštitare reda, što je izazvalo nekoliko ranjenih i teške rane jednom kapetanu.

Nijedan korak unazad protiv neprijatelja ni pred čitavim postojećim, mi ne želimo izmijeniti poredak, mi ga želimo uništiti i srušiti temelje civilizacije. Napali smo pojam građanina koji su nam željeli utuviti, i ne želimo nikakvu budućnost uz odvratnu masu. Mi smo neprijatelji policije, poduzetnika, pokoravanja, grada i svih civiliziranih koji podržavaju i/ili štite ovu nametnutu stvarnost koja nas guši.

ZA UNIŠTENJE POSTOJEĆEG

RAT KAPITALU (A)

SLOBODA ZA SOL, ADRIANA, GIANLUCU, ALFREDA, NICOLU I SVE ZATVORENIKE RATA DILJEM SVIJETA. ZAPALIMO REŠETKE PASIVNOSTI KOJE NAM ŽELE PRODATI!

U SJEĆANJE NA ANGRYJA I NA SVE MRTVE ŽIVOTINJE (LJUDSKE I NE) ZBOG OVOG ODVRATNOG DRUŠTVA I NJEGOVIH POBORNIKA.

MANADA DE CHOKE ANARQUICO NIHILISTA

Izvor: Contrainformate via RadioAzione

w-6-wp-68-import-1.jpg
w-6-wp-68-import-2.jpg
w-6-wp-68-import-3.jpg
w-6-wp-68-import-4.jpg
w-6-wp-68-import-5.jpg
w-6-wp-68-import-6.jpg