Titolo: KANADA: TEKST FALLON S POVRATKA NA ULICU
w-4-wp-454-import-1.png

Povratak na ulicu, nakon više od godinu dana zatvora.

Bila bi laž reći da je sve bilo lako. Radi se o mješavini lijepih iskustava i trenutaka neizvjesnosti, što je teško podijeliti. Oduzimanje tijela, svake psihičke autonomije, ostati sama sa sobom, to je bila svakodnevna borba. Mješavina straha i sreće. Ali suučesnici koji su me pratili, iz bliza i iz daleka, bili su i više nego svjesni, i vrlo prisutni. Senzibilnost je snaga jedne bezgranične solidarnosti.

Željela bih ovim malim pismom poslati jedan iskren i suučesnički pozdrav svima koji su u bijegu, koji su još zatočeni u zatvorima diljem svijeta i koji se bore za slobodu u ovom veliku zatvoru pod otvorenim nebom. Bila sam u zatvoru, gdje svaki dan pristižu nove osobe, represija postaje sve snažnija, i nakon ovog iskustva želim zahvaliti na bezgraničnoj solidarnosti koju smo dobili, borba se nastavlja sa svima koji se bore za svoju slobodu.

Uzvik buntovne snage buntovnim dušama koje sam susrela na mojem putu i koje su me dirnule svojim senzibilitetom i snagom.

Poseban pozdrav Chivi, drugu, bratu, nadam se da je sve u redu tamo gdje jesi, i uvijek ćeš biti uz mene. I snažan zagrljaj drugaricama iz Santa Marte koje nosim u srcu.

Izvor: meksički Anarhistički Crni Križ via RadioAzione