Titolo: SANTIAGO [ČILE]: NAPAD POŽAROM NA COOPERCARAB - POTROŠAČKU ZADRUGU KARABINJERA

Objašnjenje: Po riječima dezinformacije radi se bučnoj bombi, što je sasvim pogrešno jer je podmetnuti poklon bio zapaljiva bomba, mješavina goriva s kemijeskim detonatorom, koja je izazvala željeni požar.

Kada odlučimo napasti prokletu/mrsku policiju mislimo na stvari koje nam daju pouzdanja pri napadu na metu, možda ne baš ono što smo očekivali, destruktivni požar koji je u potpunosti spalio potrošački centar; bit ćete uvijek na meti napada svih onih koji su odlučili da prisvoje vlastite živote putem borbe.

MRZIMO policiju, što nije nikakva novost, i čvrsto smo uvjereni da ne postoji bolji način od napada i direktne akcije; put bez povratka u koji smo uvjereni i nastavit ćemo na tisuće puta.

Počinili smo ovo djelo u znak podrške i prikladno paklenim presudama koje je ovo bijedno usrano društvo dodijelilo našim drugovima JUANU, MARCELU I FREDDYJU! NE VJERUJEMO IM! MI NISMO DIO NJIHOVOG SPEKTAKLA! BIT ĆEMO VJEČNI USTANICI! Moći će izricati paklene presude, ali nek znaju da ćemo ih potražiti i učinit im ono što ne mogu ni zamisliti!

Ne možemo zaboraviti našu dragu drugaricu SOL, koja nam dokazuje da gdjegod bila ostaje i dalje neukrotivo zaljubljena u slobodu; snažan zagrljaj njoj i njenoj nepokorenoj obitelji, velike hrabrosti, velike snage.

ŠALJEMO MNOGO SNAGE I SLOBODNIM DRUGOVIMA, DA NAPADNU NEUSTRAŠIVO NEPRIJATELJA! SPREMNI SMO NA SVE!

ŽIVJELA ANARHIJA, NEPOSLUH I KAOS!

BRAĆA ANGRY I PANKY MAURY ŽIVE U SVAKOM KORAKU POBUNE

POZDRAV I DIEGU RIOSU KOJI I DALJE ISMIJAVA AUTORITET.

SOLIDARNOST S DRUGOVIMA BJEGUNCIMA!

Izvor: RadioAzione