Titolo: ATENA [GRČKA]: NAPAD GRANATOM NA VOZILO ZATVORSKOG STRAŽARA (08.04.2014.)
w-4-wp-42-import-1.png

U utorak 8. aprila bačena je granata na vozilo (siva opel vectra) dobro znanog stražara G.Bardakisa, u ulici Zaimi 33, Aigaleo.

Ovaj napad je samo mali čin u znak sjećanja na ubojstvo zatvorenika Ilije Karelija.

Kareli je, nakon što su ga zatvorski stražari tukli, mučili strujom, potapali u kante ledene vode, mučili i ponižavali, "pobjegao" svojom smrću iz ruku mučitelja.

Znamo da će njegova smrt ubrzo biti zaboravljena. Kao što se desilo sa tisućama umrlih u paklu zatvora, od bolesti, droge i očaja.

Stražari ubojice koliko god se trudili sprati krv klorom u zatvorskoj samici, niste uspjeli. Ostaje tamo, kao znak na zidu, da podsjeća kako se krv može sprati samo krvlju.

Sada je na nama red...

Noć je naša prijateljica i njena nas tmina obuhvaća. Uzimamo naše oružje, naše bicikle i krećemo u lov. Zato što noćas idemo u lov na zatvorske stražare.

Naše oči i uši su svugdje.

Svakom bijedniku koji podigne ruku na zatvorenika, mi ćemo je iščupati, svatko tko ponižava i napada zatvorenika susrest će nas osobno u svojem domu, u teretani koju posjećuje ili dok čeka spokojno na semaforu.

Svatko tko pretvara nasilje u profesiju protiv zatvorenih osoba sada će platiti na isti način.

Šaljemo našu Snagu i pozdrave svakom zatvoreniku koji podržava nacionalnu mobilizaciju protiv nacrta zakona o izgradnji zatvora maksimalne sigurnosti "tipa C".

Poštovanje urbanim gerilcima iz Neformalne Anarhističke Federacije. Solidarnost i suučesništvo anarhističkim drugovima od prakse koji su, u nedjelju 6. aprila, napali interventnu policiju ispred zatvora Domokos.

MISLI REVOLUCIONARNO - DJELUJ AGRESIVNO

_________________

Upozorenje:

Svaki pojedini zatvorski stražar koji je sudjelovao u mučenju/ubojstvu Karelija, od sada je TRAŽEN.

Upozoravamo svakog stražara koji nije poslan u zatvor da su njihova imena - već poznata putem spisa i zatvorenika - već na popisu za stalno "brisanje".

Koliko god daleko bilo selo u koje se sakrili, koliko god zanimanja promijenili, pronaći ćemo ih i pripremiti im zasjedu.

Što se pak tiče zatvorenih stražara/mučitelja, trebaju znati da nema veze koliko zatvor ili odjel na kojem se nalaze bio zaštićen, ionako neće izbjeći svojoj Sudbini. Informiran je svaki pojedini zatvorenik, a mi imamo prijatelje posvuda. Njihovi dani su odbrojani... (i teški...)

Nihilisti - Bande Osvete

InterArma