Titolo: GRČKA: POSTER SOLIDARNOSTI SA ZVĆ OD ANARHISTIČKE SURADNJE MEMENTO MORI
w-3-wp-377-import-1.png

Pogledi koji su obuhvatili tamu osvijetljeni su samo vatrom koja okružuje vaš zastarjeli svijet.

Još jedna ljigava kampanja nadmoći protiv anarhističkih ustanika iz Zavjere Vatrenih Ćelija je okončana. Država je, u odličnoj suradnji s dobronamjernom savješću poštovanih građana i drugih poštenih revolucionara, pokušala izolirati naše drugove sakrivajući njihovu želju za dostizanjem slobode, stavljajući ih u isti koš s onim što pravda naziva obični zločin.

Ta kukavička kampanja države želi ne samo izolirati članove ZVĆ od poštenih društvenih "revolucionarnih" sredina, nego i izobličiti važnost ustanka kao najvišeg čina rata protiv čitavog postojećeg, povezujući ga s neformalnim ogledalom države, mafijom.

Klevetanje zatvorenih članova Zavjere Vatrenih Ćelija i napor uložen u izobličavanje značenja djela drugova na televizijskim ekranima demokracije, otkrivaju novi kontekst u kojem se prevladavajuća propaganda protiv ustanika kreće. Vlast djeluje zahvaljujući vlažnim snovima društvene bare, kreirajući stvarnost u kojoj je svatko stražar postojeće narodne presude. Stoga, što bi drugo nego "mafija-kriminalci" mogli biti oni koji se bune protiv ovog svijeta.

Ali laži i blato ne mogu dodirnuti volju i strast naših drugova da još jednom stignu do slobode vlastitim rukama, a ne pokorno igrajući legalne igre, po kriminalnim kodovima.

Drugovi, do kada budemo ponovno gledali u zapaljene zgrade naših neprijatelja. Dan će doći, kada će rušenje ovog svijeta plesati u ritmu naših napada.

<strong>SNAGE ZATVORENIM ČLANOVIMA ZAVJERE VATRENIH ĆELIJA -

TRAŽENOJ ANARHISTICI AGELIKI SPYROPOULOU

I SVIMA KOJE PROGONE ZA SLUČAJ POKUŠAJA BIJEGA IZ ZATVORA</strong>

Anarhistička Suradnja - Memento Mori

Izvor: InterArma