Titolo: LONDON - BRIXTON [UK]: TRANSPARENTI I LETCI SOLIDARNOSTI S NIKOSOM ROMANOSOM
w-2-wp-269-import-1.png
w-2-wp-269-import-1.jpg

U subotu 29.11., kasno popodne, nekoliko drugova je pozvalo na prosvjed/okupljanje u središtu Brixtona, južni London, za Nikosa Romanosa. Dva transparenta, "Nikad više robobi, nikad više spuštenog pogleda! Solidarnost s anarhistom N.Romanosom u štrajku glađu od 10.11.14" sa zaokruženim A" i "Sloboda će procvjetati iz pepela zatvora sa zaokruženim A, su obješena u središtu četvrti, veoma vidljivi svim prolaznicima u to vrijeme, kao i svima u autobusima i automobilima na prometnoj glavnoj ulici.

Unatoč činjenici da Brixton prolazi kroz opaku džentrifikaciju, uz masovne deložacije i izgradnju tisuća luksuznih stanova, još ima pojedinaca koji ne ostaju indiferentni. Mnogi su uzeli letke, preko 200 njih, neki su se zaustavili kako bi živahno izmijenili ideje, i na trenutak je dašak drugačijeg dao malo kisika za ublažiti pritisak frenetične potrošnje.

DOWNLOAD PDF: Letak solidarnosti s drugom anarhistom N.Romanosom u štrajku glađu

w-2-wp-269-import-2.jpg
w-2-wp-269-import-3.jpg

U petak noć, 28.11., u nekoliko područja Londona pojavili su se plakati za Nikosa Romanosa te za Thodorisa Sipsasa, prilično neobično za mračno srce globalnog kapitala.

w-2-wp-269-import-4.jpg

<em>

Nekoliko solidarnih anarhista</em>

Sa slobodom i bijesom u našim srcima!

Snage Nikosu i Yannisu

ZAPALIMO ZATVORE!

Izvor: Act For Freedom Now