Titolo: ČILE: IZJAVA O PREUZIMANJU ODGOVORNOSTI ZA NAPADE NA POLICIJSKE STANICE 39. BOSQUE I 1. U SANTIAGU
Argomenti: Čile, Rivendicazioni
w-1-wp-191-import-1.png

11. augusta napali smo policijske stanice 39. Bosque i 1. u Santiagu. Željeli smo dokazati da ja moguće napasti policiju pred njihovim nosom. Okončalo se baš kako smo željeli, to jest s nekoliko ranjenih među njihovim redovima.

"Oni su smrtnici i njihovi zakoni nisu neuništivi"

Dopadaju nam se ranjeni ili mrtvi policajci, kako tokom sukoba tako prilikom sabotaža. Trebali bi znati da bi se netko od njih mogao suočiti s istom sudbinom pandura Montoye, Vera ili Bobadille; svi su odgovorni za pripadanje (dobrovoljno) jednoj vojnoj instituciji koja svakodnevno guši stanovništvo i naređuju nam da poštujemo zakone koje nameću moćnici.

Trebalo bi im biti jasno da nije zaboravljena nijedna agresija koju su počinile svinje moći, da njihov imunitet neće dugo potrajati, i oni su ljudska bića, smrtnici kao i svi ostali.

Sukobit ćemo se s njima, postoji masa razloga za mrziti policiju, represivne snage i/ili stražare moćnika. Oni predstavljaju vojne snage buržoazije, zadatak im je ugušiti i kazniti svaki pokušaj osvajanja onoga što je akumulirano kroz stoljeća izrabljivanjem.

Kako tokom pljački tako i na prosvjedima, odgovorni su za zastrašivanje stanovništva. Njihova bit je zaštita sistema, kroz naše podvrgavanje njegovim bijedama. Treba napasti njih i njihove gospodare svim sredstvima i na sve načine.

Sjećamo se svakog napad i pridružujemo se umnožavanju direktnih napada protiv odvratnog autoriteta, i detaljnoj pripremi materijala, potrebnog za uzrokovanje željene štete.

Sjećamo se i podržavamo drugove koji su izvršili neuspješni napad 1. januara 2014., na 14. policijsku stanicu. I mi bi bili rado prisustvovali eksploziji te moćne naprave i radujemo se napadu na stanicu u Lo Pradu!

Šaljemo naše bratske pozdrave svim obiteljima i voljenim osobama onih koje je ubila policija.

Prisutni u našim sjećanjima Matias Catrileo, Jhonny Cariqueo, Claudia Lopez, Daniel Melinao, Javier Mendoza Collio, svi su prisutni, poginuli ovdje ili u bilo kojem drugom dijelu svijeta, oni su dio društvenog rata.

Pridružujemo se inicijativi drugova iz Indonezije i dio smo:

<em>Međunarodne Osvetničke Zavjere

</em>

Izvor: contrainformateblog via RadioAzione