Titolo: KAKO ZAPALITI VOZILO - PRIRUČNIK
w-1-wp-178-import-1.png

Automobili dobrostojećih klasa, korporacije i država su gorivo naših urbanih barikada i plamen naše međunarodne solidarnosti. Koristeći jednostavne, lako izvedive metode stvaramo kaos, kroz čin društvenog rata protiv kapitalističkog sistema i potrošačke kulture. Klasni ustanak protiv društva-zatvora.

SASTOJCI (očišćeni od otisaka prstiju):

Kvalitetne koce za potpalu, pojedinačno zapakirane, ili gel za potpalu su najefikasniji, a istovremeno sprječavaju forenzičarske tragove na odjeći.

UPUTE:

Pravilno zapalimo materijal(e) i postavimo u položaj 1 (neposredno na vrh kotač ispod luka rezervoara/čepa) ako koristimo kocke za potpalu pojedinačno zapakirane, ili u položaj 2 (gurnuti u/kroz vanjsku rešetku motora) ako koristimo gel za potpalu.

Bit će potrebno neko vrijem da se vatra rasplamsa, ostavljajući nam dovoljno vremena da napustimo mjesto. Pazite na moguće očevice te na smjer dolaska i odlaska.

Položaj 1 će uzrokovati eksploziju rezervoara ako je materijal visoko-energetski. Položaj 2 će uzrokovati požar na motoru koji će zapaliti i čitavo vozilo.

izvor: 325