Titolo: HRVATSKA - PRONAĐITE I VI INSPIRACIJE ZA VAŠU INDIVIDUALNU POBUNU
w-1-wp-100-import-1.png

27.05.2014. U popodnevnim satima dvije maskirane osobe upale su u podružnicu Gradskog groblja Zagreb i zaposlenica im je, nakon što su joj zaprijetili vatrenim oružjem i suzavcem, predala oko 40.000 kuna. Ionako mrtvima novac ne treba!

02.06.2014. U noćnim satima je zaposlenik rovinjskog lokala da bi udaljio pijanog gosta pozvao pandure, zbog očitog nedostatka solidarnosti i sposobnosti osoba da rješavaju probleme bez prisustva autoriteta. Gost je zasluženo izvrijeđao pandure, koji su ga upotrebom sile, koju im je vlast dodijelila da bi zaštitila sebe, odveli u policijsku stanicu. No, hrabrog buntovnika ni to nije uplašilo te je uhvatio jednog pandura za vrat. Panduri su radi toga nad njim upotrijebili sredstva prisile, čije detalje nećemo nikada otkriti jer ionako oni imaju monopol nad njom, a mi bi svi zbog toga trebali poslušno savijati vratove. Podrška svakome tko hoda visoko uzdignute glave i uzvraća istom mjerom.

5.06.2014. Jedna osoba je u kasno prijepodne opljačkala poslovnicu za otkup plemenitih metala u Zagrebu. Nakon što je zaposleniku zaprijetila pištoljem odnijela je oko 3000 kuna. Nadobudni zaposlenik je potrčao za dotičnim, na što je pljačkaš opravdano odgovorio pucnjem. Pandur, u svojoj dužnosti zaštite bogatih, dojurio je iz susjedne ulice i ispalio hitac upozorenja, bez ikakvog ishoda. Pošteni građanin-zaposlenik i pandur, pokorni sluge poslodavaca, nastavili su trčati za pljačkašem, na što je ovaj, ponovno opravdano, zapucao na njih. Na nesreću, metak ih je promašio. Da bi utekao dvojci podjarmljenih lakeja zaustavio je kombi i natjerao vozača da ga odveze, nakon čega je pobjegao u samo njemu poznatom smjeru. Sretno!

07.06.2014. U prometnoj nesreći, koju je sam skrivio, kod Dubrovnika poginuo je jedan pandur, dok su dvojca njegovih kolega nažalost samo ozlijeđena. Jedan na manje! Želimo svim drugim pandurima isto toliko sreće za volanom.

08.06.2014. Navečer su dvojca lopova provalila u hipermarket Plodine u Zagrebu, provalili u jednu od kancelarija i odnijeli 200.000 Kuna. Navodno su ih snimile nadzorne kamere. Zato uništimo nadzorne kamere kako bi narod na sigurniji način mogao uzimati ono što mu pripada, a što mu kapitalističke svinje svakodnevno uzimaju kako bi se gojile nauštrb istog.

08.06.2014. U prvim popodnevnim satima, kod Splita, na policajku koja je regulirala promet naletio je automobil i nažalost lakše je ozlijedio. Čestitamo uspješnom vozačom na punom pogotku!

08.06.2014. Lopovi su u prvih pet mjeseci ove godine ukrali komunikacijske kablove Hrvatskih Željeznica u sveukupnoj vrijednosti od pola milijuna kuna. Ako su već željeznice "hrvatske" onda i kablovi pripadaju njezinim stanovnicima, budući da javni prijevoz i nije baš tako "javan" kad moramo plaćati karte da bi ga koristili. Vrijeme je da nadoknadimo troškove!