Titolo: PISMO IZ DANSKE (MART 2016.)
w-6-wp-668-import-1.png

U vrijeme kada grčki anarhisti iz skvota K*Vox (56, Arachovis Str., Κ*VOX, Exarcheia Sq.) pružaju otpor dilerima droge koji ih uznemiravaju, ja sam također odlučio ovo objaviti i pokazati im da nisu sami u borbi protiv organiziranog kriminala koji služi tajnim službama u borbi protiv anarhista.

Ne bi bilo droga na ulicama da nema korumpiranih pandura i tajnih službi. To u mojoj zemlji znaju čak i seljaci, ali tako je svugdje, ne samo u siromašnim zemljama. Dodado bih i da kada anarhiste u zatvorima napadaju kriminalci, nije slučajnost da to organiziraju tajne službe i zatvorske uprave/stražari, i kada anarhisti zapadnu u depresiju, dobiju karcinom ili srčani udar u zatvoru, to organiziraju tajne službe. Upoznaj svog neprijatelja, nemoj gajiti zablude o demokraciji, ne postoji takvo nešto, i mada neki idioti mogu izgubiti posao ako objavimo što čine, radi se samo o nanošenju štete lakejima vlasti, objavljivanje nije bolje od djelovanja. Ima jedna dobra (militantna rap) pjesma: "od gnjeva do djela". Sviđa mi se.

Imam problema s tajnim službama u Danskoj, koriste pandure da bi me slijedili i članove Hell's Angelsa da bi uništili moj privatni život. Kroz Christijaniju, koja nije slobodan grad nego poslovna četvrt Hell's Angelsa (prodaja kanabisa je tamo njihov monopol, nemojte posjetiti njihovu poslovnu četvrt i nemojte tamo trošiti novac, zarađuju na priči za turiste "o slobodnom gradu bez pandura") tajne službe vrše utjecaj na autonomne/anarhiste, npr. koriste članove Hell's Angelsa da bi kontrolirali autonomne i širili potrebne dezinformacije. Ako dobiješ smještaj u Christijaniji, isto ti je kao da si ga dobio od tajnih službi, bit ćeš pod njihovim nadzorm 100% vremena. Toliko o stereotipu zvanom Christiania, ne radi se o anarhističkoj komuni nego o biznisu Hell's Angelsa i komuni tajnih službi.

Ukratko, anarhisti koji rade za Hell's Angelse su potrošači, ludi za parama, uzimajući u obzir da organizirani kriminal izrabljuje osobe poslom, seksom ili bilo čim drugim, posjeduje hijerarhiju i bogate su svinje kao i rockfelleri. Akumuliraju kapital i izrabljuju osobe.

U mom osobnom slučaju danska tajna služba (PET) koristila se članovima Hell's Angelsa kako bi izazvala konflikt sa mnom, PET agenti ne idu okolo tukući ljude, za takve stvari koriste kriminalce.

Jednostavno, jedna je PET djevojka prenijela kriminalcima informaciju o djevojci koja mi se sviđa, a ovi su je unovačili seksom i parama kako bi radila za njih i uhodila me na ulici, dobila bodove od tajnih službi, odnosno da izazovu neprijateljstvo Dankinje protiv useljenika, kao što sam ja. Kasnije su je kriminalci unovačili da radi direktno za PET i platili su joj da mi smjesti sukob s kriminalcima.

Rezultat je da već od januara pokušavam napasti nju, ili njenu sestru, majku, koje je podržavaju da djeluje protiv mene u zamjenu za novac i karijeru tajne službe. Oni uvijek pridobiju osobe da rade za njih kroz korupciju.

Nisam uspio baš mnogo učiniti jer me panduri i uhode PET-a stalno prate, a Hell's Angels, policija i tajna služba štite njen dom, Rosenørns alle 43B. Zato sam morao nešto učiniti, i to na brzinu. Dobio sam ideju, oni rade za PET zbog zarade, karijere, novca, zbog povlastica pri prodaji droge kako ne bi bili uhićeni, zato sam odlučio da im nanesem financijsku štetu.

PET kriminalac, zlatni član Hell's Angelsa, parkirao je svoj aut pokraj njezine kuće i ja sam izgrebao njegov Audi A7 u januaru, te sinoć ponovno. Izgrebao sam i Peugeot njenih roditelja prije tjedan dana. Izgrebao sam jedan model Tesla S u januaru, pošto su me panduri razljutili jer me prate u stopu. Isto sam učinio i jednom BMW-jcu X5. No, nisam još uspio baciti kamenje na njenu kuću, uhode su svuda uokolo, čak i u 6 ujutro vikendom, a pogotovo kada svinja iz Hell's Angelsa dođe kod nje. Prethodnu večer kada je došao bilo je brdo uhoda kako bi zaštitili njihovo vlasništvo. Mislim da on ima jednog vlastitog mladića koji mu štiti vozilo, ali nalazio se na 30 metara kada sam mu izgrebao auto.

Uzimajući u obzir da i političke stranke sudjeluju u podršci tajnih službi korištenja kriminalaca protiv useljenika, poslao sam im informaciju o tome. Sinoć sam bacio kamen na prozor ureda Enhedslistena, lokalne podružnice u Frederiksbergu, radi se o stranci kao što je Syriza, ljevičarski pacifisti koji se bave parlamentarnim borbama, s pričama kao što je "imigranti su dobrodošli, mi smo protiv nasilja", a u stvari ih infiltriraju i korumpiraju tajne službe, i služe interesima fašističke aristokracije. Nažalost, ured ima zaštitno staklo kao draguljarnice te ga moj kamen nije razbio, ali bilo je glasno, u 9 navečer, i naravno susjedi su kroz prozore pogledali što se zbiva. Morao sam pobjeći, nisam naišao na vijest da je netko napao političku stranku. Morat ću otići do njihovog ureda i sukobiti se s njima, kamenje im ne može nanijeti štetu, a ja nemam vremena da nešto spalim zbog uhoda.

Danas su me Hell's Angelsi pratili motorima, ali prijeći ću u protunapad. Znaju da sam izgrebao Audi, surađuju s tajnom službom protiv mene i znaju u svakom trenutku gdje se nalazim, i već mjesecima šalju svoje uhode nižeg ranga u prostore koje posjećujem.

Rat protiv vladajuće klase (milijunaša i političara) i njihovih lakeja, također i kriminalaca, se nastavlja...