Titolo: BESANCON [FRANCUSKA]: VANDALIZIRANI UREDI SOCIJALISTIČKE STRANKE I CRVENOG KRIŽA (23./24.12.2015.)
Argomenti: Francia, vandalismo
w-6-wp-639-import-1.png

Mali znak solidarnost sa svim ilegalnim imigrantima i drugovima u prljavim raljama države.

... U vrijeme kada država konsolidira izvanredno stanje u ustavu i umnožava drakonske zakone, kada plave i kaki uniforme preplavljuju ulice da bi osigurali mir bogatih i vladajućih, kada se zatvor širi izvan zidova, kada se napadi i deportacije umnožavaju... vrijeme je za napad!

Zato smo u noći između 23. i 24. decembra 2015. prekrili fasadu ureda Socijalističke Stranke crnom bojom. Istovremeno smo sabotirali ljepilom bravu glavnog ulaza Crvenog Križa, čiji se uredi nalaze na početku avenije Gaulard.

Razlozi ovog posljednjeg napada su jasni: navedena humanitarna organizacija - koja iza sebe ima dugu povijest suradnje s moćnicima (od 2. svjetskog rata i suradnje s nacistima pa sve do danas) - organizira napade, upravlja tokom migranata uz policijske snage i stražare ubojice iz agencije FRONTEX, upravlja centrima za migrante...

U ovom periodu se ta humatinarna organizacija - u savršenoj harmoniji s ovim svijetom granica i bijede - istakla na francusko-talijanskoj granici, između naselja Menton i Ventimiglia, iznajmljujući svoja vozila za prijevoz migranata u prihvatne centre.

Strukture neprijatelja mogu se pronaći u svakoj ulici.

Ne smijemo ustukntui pred izvanrednim stanjem!

Protiv države, njenih pandura, njenih granica!

Sabotirajmo stroj deportacije!

Izvor: Act For Freedom Now!